Loading...

Ruladă de omletă cu măsline și cașcaval

Rulada de omletă este ideală pentru un mic dejun în familie. Nu cred că se va găsi cineva căruia să nu-i placă. În plus este foarte economic...

Rulada de omletă este ideală pentru un mic dejun în familie. Nu cred că se va găsi cineva căruia să nu-i placă. În plus este foarte economică (se pot folosi resturile de alimente din frigider) și se face foarte ușor (nu trebuie decât să știi să spargi ouă).

ce folosim:

3 ouă
6-7 măsline 
1 ceapă uscată
2 linguri boabe de porumb fiert 
50 g cașcaval ras
sare, piper, cimbru

cum facem:

Spargem ouăle și le batem 3-4 minute cu o furculiță sau tel. Adăugăm sare și mirodenii după gust și vărsăm totul într-o tavă mică căptușită cu hârtie de copt (cea pe care am folosit-o eu are 22/25 cm). Împrăștiem deasupra ouălelor celelalte ingrediente în afara cașcavalului și băgăm tava în cuptor la 200ºC pentru 10-15 minute. 
După ce ouăle s-au copt, scoatem tava din cuptor și răsturnăm omleta într-o altă tavă cu fața în jos. Desprindem hârtia de copt și presărăm cașcavalul ras. Apoi o rulăm pe latura mai lungă și o lăsăm câteva minute (3-5) să se topească cașcavalul. 
Feliile tăiate vor fi foarte aspectuoase și sunt sigură că veți primi multe laude. 

Trimiteți un comentariu

Comentarii sau întrebări. Doar cine nu trimite, nu primește răspuns.

emo-but-icon

Pagina de pornire item

Translate

Top 5

Sumar

Random Posts