Piept de curcan cu sos de soia, miere și muștar
Un fel principal delicios, potrivit pentru mesele festive, cu nume pompos dar foarte ușor de pregătit. În general când am musafiri și în men...
http://deliciuriculinare.blogspot.com/2014/08/piept-de-curcan-cu-sos-de-soia-miere-si.html

necesar:
500 gr piept de curcan
3-4 linguri ulei
2 linguri sos de soia
2 linguri miere
1 lingură muștar
cum facem:

Acum a venit timpul să vă convingeți de cât de ușor și repede va fi gata mâncarea noastră.
Luăm pentru început pieptul de curcan, îl curățăm și-l tăiem felii de cel mult 1 cm grosime.


Sosul va fi un pic mai apos dar dacă doriți un sos mai grosuț, puteți adăuga 1/2 linguriță de făină sau amidon desfăcută în puțină apă. Eu nu am îngroșat sosul până acum dar fiecare cu gusturile lui.
La sfârșit, după ce oprim focul, cine dorește poate adăuga 3-4 căței de usturoi zdrobiți cu un praf de sare și câteva fire de pătrunjel tocat.
În fotografia de prezentare eu am folosit drept garnitură un pilaf de bulgur cu ciuperci.
Comentarii sau întrebări. Doar cine nu trimite, nu primește răspuns.