Loading...

Pizza rapidă din paste făinoase

Pizza cu paste făinoase? De ce nu. Eu am făcut și este destul de agreabilă. Puteți încerca și vă convinge.  Când facem macaroane in mod s...

pizza rapidăPizza cu paste făinoase? De ce nu. Eu am făcut și este destul de agreabilă. Puteți încerca și vă convinge. 
Când facem macaroane in mod sigur rămâne cel puțin o porție nemâncată și după ce se răcesc nu le mai mănâncă nimeni. Dacă rămân suficiente le fac la cuptor cu brânză sau cu carne tocată. Dar de multe ori rămân prea puține ca să le bag în cuptor și atunci le fac copiilor pizza.

ce folosim:

1 farfurie spaghete fierte
2 ouă
2-3 felii salam, bacon sau crenvurști
4-5 măsline
1 roșie sau câteva bucățele de roșii uscate
sare, piper
50 g cașcaval ras (1-2 felii)
2-3 linguri ulei

cum procedăm:

Ingredientele pe care le-am enumerat sunt cele folosite de mine când am făcut pozele. Dar bineînțeles că depinde de gustul și frigiderul fiecăruia dintre noi. 
pizza rapidăSe pot folosi orice tip de paste și tot ce se pune la o pizza: ciuperci, ardei, boabe de porumb fiert, cârnăciori v.s. 
Pentru început tăiem ce este de tăiat la mărimea și forma dorită și amestecăm cu ouăle și spaghetele într-o farfurie încăpătoare. 
pizza rapidăTurnăm 2-3 linguri de ulei în tigaie și după ce s-a încins uleiul punem amestecul din farfurie să se prăjească. 
Deasupra presărăm cașcavalul ras și acoperim cu un capac. Dacă punem cașcavalul în amestec, la foc el se va topi și pizza se va lipi de tigaie. 
Așa că vom presăra cașcavalul doar deasupra și astfel ouălele se vor coagula înainte de a se topi cașcavalul și acesta nu va mai ajunge la fundul tigăii. 
pizza rapidăLăsăm să se prăjească 10-15 minute la foc mic și apoi ne desfătăm cu ce am realizat. 
Dacă presăram cașcavalul peste tot ar fi arătat ca o pizza adevărată, dar am vrut să se vadă că e făcută totuși cu spaghete. Iar la gust seamănă de adevărat cu o pizza.
Celor care vor încerca le urez de pe acuma poftă mare.

Trimiteți un comentariu

Comentarii sau întrebări. Doar cine nu trimite, nu primește răspuns.

emo-but-icon

Pagina de pornire item

Translate

Top 5

Sumar

Random Posts