SALATĂ DE FASOLE USCATĂ ( piyaz )
Când am mâncat prima dată această salată, mi-a plăcut și mie le-a plăcut și copiilor, așa că de atunci când fac fasole uscată pun mai multă ...
http://deliciuriculinare.blogspot.com/2014/01/salata-de-fasole-uscata.html

cele de trebuință:
2 pahare pline cu fasole uscată fiartă
1 ceapă uscată
1/2 legătură pătrunjel
2-3 linguri ulei de măsline
1-2 linguri zeamă de lămâie sau oțet
1/2 linguriță sare
cum procedăm:
Este foarte ușor de preparat dacă avem fasolea gata fiartă. Dacă nu avem, trebuie înmuiată cu cel puțin 6 ore înainte de a o utiliza și apoi fiartă (în oală sub presiune fierbe în aproximativ 20-30 de minute, în oală normală până se înmoaie bobul)

Comentarii sau întrebări. Doar cine nu trimite, nu primește răspuns.